Reserveer nu reeds uw robotmaaier voor het nieuwe maaiseizoen!

van 01/01/2018 tot 31/12/2018

Een oplossing voor gazons van 100m² tot 5000m² (van 1 tot 50 are) en meer.

Indien u een perfect gemaaid gazon wil, maar zonder dat u zelf het gazon hoeft te maaien, dan is Automower® de machine voor u! Stil, elektrisch aangedreven en volledig automatisch wanneer ú dit wilt! Weer of geen weer, in alle rust wordt uw gazon frequent en in willekeurige patronen gemaaid, zonder sporen achter te laten. De kleine afgesneden stukjes gras vallen neer tussen het gazon en vormen een natuurlijke bemesting. Elektrisch aangedreven biedt Automower® u een milieuvriendelijker alternatief: geen schadelijke uitstoot en een laag energieverbruik.

AUTOMOWER interactieve catalogus 2018

Husqvarna Automower
€ 1299
Vanaf € 999

Koopje

Zolang de voorraad strekt

Briggs & Straton Endurance, 9.4KW - 15 PK, 107cm breed , opvang 320 liter

De TC 242 is ideaal voor huis- en landeigenaren met grote tuinen die een duurzame en comfortabele tractor met een uitstekende wendbaarheid zoeken. Het is een efficiënte tractor die maairesten en bladeren verzamelt en nette maairesultaten levert. De ruime, geïntegreerde grasvangbak kan eenvoudig vanaf de bestuurdersstoel geleegd worden. Uitgerust met een krachtige Husqvarna Endurance Series motor inclusief starten zonder choke, pedaalbediende hydrostatische transmissie en gegoten vooras voor extra comfortabel en probleemloos gebruik. Eenvoudig draaien en maaien rond obstakels met de U-Cut™ besturingstechnologie. Compleet met BioClip® plug. Deflector voor achteruitworp is verkrijgbaar als accessoire.

HUSQVARNA TC 242
€ 4328
€ 3900

Vragen? Contacteer ons

Wij zijn overdag vaak druk in de weer en het kan gemakkelijker zijn ons via onderstaand contactformulier te contacteren.

Envoyé!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Oeps! Votre question n'a pas été envoyée suite à un problème technique. Essayez à nouveau dans quelques instants ou envoyez-nous un message en direct.

U lijkt niet alle velden correct te hebben ingevuld.
Controleer de in rood aangeduide velden en verstuur opnieuw.