Een grasrobot installeren, hoe werkt dat?

Je zoekt een oplossing waarbij je minimaal moet tussenkomen bij het maaien van je gazon?

De   Husqvarna Automower® serie is dé oplossing voor een perfect gazon zonder de verplichting elke week de grasmaaier uit het tuinhuis te halen!

De verschillende modellen 105, 310, 315, 420, 430X, 440 en 450X zijn geschikt voor tuinen van 6 tot 50 are. In functie van de complexiteit van de tuin is het soms aangewezen om een zwaarder model te gebruiken. 

Wij leveren en installeren de grasrobot, wij graven de draden in op zo'n 5 à 6cm diepte zonder sporen achter te laten. Daarna kan u genieten van een permanent onderhouden gazon.

Je wil een Husqvarna grasrobot aanschaffen?

Welke informatie hebben wij nodig om u te kunnen adviseren?

Alle informatie die ons toelaat een goed inzicht te verkrijgen in jouw tuin is welkom. Een schema van de tuin, obstakels, paden en beplantingen in en aan de rand van het gazon, aanwezigheid van stroom voor het laadstation, breedte van smalle doorgangen. Ideaal is dat je ons foto’s verschaft van de tuin met de hoger vermelde informatie.

Hoe verlenen wij advies?

Je stuurt ons een e-mail of je komt langs in de winkel met de relevante informatie die ons toelaat een correct beeld te verkrijgen van jouw tuin. Het is altijd beter om eerst een afspraak te nemen, een bespreking duurt gauw een klein uur. 

Indien nodig komen we ter plaatse de tuin bekijken om het voorstel te bevestigen. Dit zal meestal het geval zijn voor gazons groter dan 20 are of complexe kleinere tuinen.

Wat kost de installatie van een automatische grasmaaier?

Je krijgt van ons een aangepast voorstel voor de levering en plaatsing van de grasrobot. Na aanvaarding van het voorstel komen we een plaatsingsdatum overeen.

Hoe gebruik je de grasrobot ?

Bij de plaatsing krijg je de nodige uitleg over het gebruik en onderhoud van uw Husqvarna Automower®.

  • Je kan de werking van de grasrobot instellen volgens jouw wensen.
  • Je weet hoe om te gaan met eventuele foutmeldingen van de volledige installatie.
  • Je weet hoe zorg te dragen voor jouw automatische grasmaaier: een goed onderhouden Automower® maait beter en gaat langer mee!

Eens de robot is geïnstalleerd...

... is dit nuttig om te weten:

Bijstand

Wij blijven ter uw beschikking met de nodige bijstand om zowel uw automatische grasmaaier als de ingegraven draad-installatie optimaal werkend te houden.

Onderhoud & herstelling

Wij onderhouden en herstellen de Husqvarna Automower® met originele wisselstukken. Wij streven steeds naar een herstelling binnen de week.

Het is ten zeerste aangeraden de grasrobot tijdens de winterperiode (november - januari) binnen te brengen voor een nazicht / update.

Ingraven van de draad-installatie

De draad wordt zodanig ingegraven dat hij beschermd is tegen mogelijke beschadiging aan de oppervlakte. U zal bij het spitten evenwel moeten rekening houden met de draad, verticuteren tot op 1cm is geen probleem.

Vragen? Contacteer ons

Wij zijn overdag vaak druk in de weer en het kan gemakkelijker zijn ons via onderstaand contactformulier te contacteren.

Verzonden!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Oeps! Votre question n'a pas été envoyée suite à un problème technique. Essayez à nouveau dans quelques instants ou envoyez-nous un message en direct.

U lijkt niet alle velden correct te hebben ingevuld.
Controleer de in rood aangeduide velden en verstuur opnieuw.