Al 35 jaar staan wij de particulier, de tuin professioneel en de groenwerker bij met werkend advies, verkopen wij een interessant assortiment van kwaliteitsmerken en bieden we een waaier aan nuttige diensten. Bedrijven en openbare besturen zijn bij ons meer dan welkom.

Wens je met ons een boompje op te zetten over het onderhoud van je tuin? Heb je groene vingers of geniet je liever van je tuin vanuit je luie zetel, wij zorgen voor de passende machines en de bijhorende diensten voor een gegarandeerd lange levensduur.

Professionele tuinaannemers en openbare besturen kunnen we helpen hun machinepark optimaal in te zetten.

Reserveer nu reeds uw robotmaaier voor het nieuwe maaiseizoen!

Husqvarna Automower
1299
Vanaf €999
Meer promoties Husqvarna grasrobots Husqvarna accuserie Groendienst

Onze diensten

Ons gamma: Je zoekt de geschikte tuinmachine?

Of je particulier of tuinaannemer bent, in onze toonzaal in Leefdaal vindt je een selectie van machines voor de aanleg en het onderhoud van tuinen: gras maaien, boomverzorging, hagen scheren, grond bewerken, ... Ontdek bij ons het gamma Husqvarna Automower robotmaaiers.

Ons advies: Welke machine kiezen?

Wij helpen je de beste keuze te maken uit onze machines en diensten. Informeer gerust voor een demonstratie aan huis met een zitmaaier of een bezoek aan uw tuin voor de juiste Husqvarna Automower robotmaaier.

Onze werkplaats: Je wil je tuinmachines in optimale conditie houden?

In onze werkplaats staan 4 geschoolde techniekers in voor het onderhoud en herstellen van grasmaaiers, zitmaaiers, Husqvarna robotmaaiers, tuinfrezen, kettingzagen, bosmaaiers, bladblazers, gazonverluchters, hogedrukreinigers, rugsproeiers, aanhangwagens en meer... .

Onze ophaaldienst: Je wil je tuinmachine laten ophalen of terugbrengen?

Je hebt geen tijd of het is voor jou niet mogelijk de machine te brengen of op te halen voor een onderhoud of een herstelling? Geen probleem, contacteer ons en wij nemen je machine op in onze routeplanning.

Onze merken

Vragen? Contacteer ons

Wij zijn overdag vaak druk in de weer en het kan gemakkelijker zijn ons via onderstaand contactformulier te contacteren.

Envoyé!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Oeps! Votre question n'a pas été envoyée suite à un problème technique. Essayez à nouveau dans quelques instants ou envoyez-nous un message en direct.

U lijkt niet alle velden correct te hebben ingevuld.
Controleer de in rood aangeduide velden en verstuur opnieuw.