Technigarden

TECHNIGARDEN bvba is sinds november 2018 de nieuwe naam voor J. Vandendriessche bvba. Met de naamsverandering wensen wij de zaak actiever in de kijker te zetten als uw partner in de tuin, tuinbouw en groenverzorging.

Op 15 januari 2016 heeft Jaak Vandendriessche de zaak volledig overgelaten aan Pierre Vijfeyken. Sindsdien werden een aantal stappen gezet met het oog op de continuïteit en de verdere uitbouw van een kwaliteitsvolle service.

Continuïteit betekent dat we meegaan met de nieuwste ontwikkelingen in producten en diensten. Getuige daarvan is ons groeiend aanbod rond automatische grasmaaiers en toestellen met herlaadbare batterijen, welke in alsmaar meer categorieën machines hun ingang doen. Anderzijds blijven we natuurlijk evoluties opvolgen in de meer traditionele 2-takt en 4-takt motoren. Dit gaat gepaard met een stevige website die we voor en met u aan het uitbouwen zijn.

Kwaliteitsvolle service betekent dat we u efficiënt ondersteunen bij de aankoop, het onderhoud en het herstellen van uw toestellen, of u particulier, tuinaannemer of groenwerker bent. Wij staan u bij met werkend advies, verkopen een interessant assortiment van geselecteerde kwaliteitsmerken en bieden een aantal nuttige diensten.

Hebt u vragen omtrent de geschikte toestellen voor uw tuin? Hebt u groene vingers of geniet u liever van uw tuin vanuit uw luie zetel, wij zorgen voor de passende toestellen en de bijhorende diensten.

Als professionele tuinaannemers, groenwerkers en openbare besturen kunnen we helpen uw machinepark efficiënt in te zetten, zo laat u uw investering optimaal renderen.

Hartelijk dank voor het vertrouwen in onze zaak. Wij kijken er erg naar uit u te blijven verwelkomen als klant van TECHNIGARDEN.

Nieuwe openingstijden vanaf 26/05

.
0
Meer promoties Lock down exit Openingstijden na 26/05

Onze diensten

Ons gamma: Je zoekt de geschikte tuinmachine?

Of je particulier of tuinaannemer bent, in onze toonzaal in Leefdaal vindt je een selectie van machines voor de aanleg en het onderhoud van tuinen: gras maaien, boomverzorging, hagen scheren, grond bewerken, ... Ontdek bij ons het gamma Husqvarna Automower robotmaaiers.

Ons advies: Welke machine kiezen?

Wij helpen je de beste keuze te maken uit onze machines en diensten. Informeer gerust voor een demonstratie aan huis met een zitmaaier of een bezoek aan uw tuin voor de juiste Husqvarna Automower robotmaaier.

Onze werkplaats: Je wil je tuinmachines in optimale conditie houden?

In onze werkplaats staan 4 geschoolde techniekers in voor het onderhoud en herstellen van grasmaaiers, zitmaaiers, Husqvarna robotmaaiers, tuinfrezen, kettingzagen, bosmaaiers, bladblazers, gazonverluchters, hogedrukreinigers, rugsproeiers, aanhangwagens en meer... .

Onze ophaaldienst: Je wil je tuinmachine laten ophalen of terugbrengen?

Je hebt geen tijd of het is voor jou niet mogelijk de machine te brengen of op te halen voor een onderhoud of een herstelling? Geen probleem, contacteer ons en wij nemen je machine op in onze routeplanning.

Onze merken

Vragen? Contacteer ons

Wij zijn overdag vaak druk in de weer en het kan gemakkelijker zijn ons via onderstaand contactformulier te contacteren.

Verzonden!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry! Uw vraag werd niet verstuurd als gevolg van een technisch probleem. Probeer opnieuw binnen enkele ogenblikken of stuur ons rechtstreeks een bericht.

U lijkt niet alle velden correct te hebben ingevuld.
Controleer de in rood aangeduide velden en verstuur opnieuw.